Trabzonspor'a Bursa maçı öncesi bir şok daha

Ligin son haftasında küme düşme hattında bulunan Bursaspsor'u ağırlayacak olan Trabzonspor'da kadro sıkıntısı baş gösterdi.

Trabzonspor'a Bursa maçı öncesi bir şok daha
 Haber61 Spor Servisi

Spor Toto Süper Ligin son haftasında kendi seyircisi önünde Bursaspor’u konuk edecek olan Trabzonspor’da kadro sıkıntısı baş gösterdi.

Ligin 32. Haftasında ligde alt sıraların kaderini belirleyecek maçta Bursaspor’u konuk edecek olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

YUSUF DA OYNAMAYABİLİR

Bursaspor karşılaşması öncesi Onur, Okay’ın sakatlıkları Olcay ve Bero’nun kart cezası ve Yusuf Erdoğan’ın da ağır gribal enfeksiyon geçirmesi teknik Direktör Ersun Yanal’ın kadro konusunda elini kolunu bağlıyor.

Bursaspor maçı hazırlıklarına hastalığı nedeni ile katılmayan Yusuf Erdoğan’ın Bursaspor maçında oynamasının zor olduğu bu oyuncu ile ilgili son kararı Teknik Direktör Ersun Yanal’ın vereceği belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor