Trabzonspor'a bir şok daha!

Sergey Bazarevich Trabzonspor Medical Park’ta kalmak istemiyor…

Trabzonspor'a bir şok daha!
Rusya kaynaklı “Tass” sitesine konuşan Trabzonspor Medical Park'ın koçu Sergey Bazarevich, oyuncuların maaş ödemelerinde gecikmelerden dolayı grev yapması nedeniyle artık Trabzonspor’da kalmayı arzu etmediğini söyledi.

Rus koç, “Bu sezon üçüncü kez gecikme yaşanıyor. Yönetim önceki iki sorunu çözdü, oyuncular greve gitmedi. Böyle bir durumda, kulübün yönetim organında sorun olduğu zaman, kalmam için bir arzum yok. Bir şeyler arayan bir kulüpte çalışmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Takımın ligdeki durumuna da değinen tecrübeli çalıştırıcı, “Son zamanlarda Play Off bölgesine yakındık ama şimdi görünüşe göre oranın dışında kalacağız.” şeklinde konuştu.

Trabzonspor Medical Park, Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde 21 hafta geride kalırken 7 galibiyet ve 14 mağlubiyet ile 12. sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor