Trabzonspor'a belediyelerden destek!

Trabzonspor, Medical Park Stadyumu'nda bulunan mescitlerin yenilenmesi için belediyelerden gelen maddi desteğe teşekkür etti.

Trabzonspor'a belediyelerden destek!

Trabzonspor Yönetim Kurulu, göreve geldiğinde karşılaştığı ekonomik sorunların yanısıra kulübün taraftar ve futbolcu bazında ki sorunları da ortadan kaldırmak için yoğun uğraş veriyor.

Trabzonspor taraftarının talebi üzerine Şenol Güneş Spor Kompleksi Medikal Park Stadyumu'nda bulunan mescitlerin yenilenmesi için çalışmalara başlayan Trabzonspor yönetimi, bu sorunuda kısa süre içinde çözmeyi başardı. Trabzonspor Dergisi'nde yazılan açıklamayaya göre, "Seyircilerimizin yoğun talebi üzerine Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumunda bulunan mescitlerin yenilenmesi tamamlandı. Hizmete girmesi için Ortahisar Belediyesi 32 Bin TL, Yomra Belediysi 10 Bin TL, Of Belediyesi 4 Bin 760 TL, Sürmene Belediyesi 3 Bin 10 TL'lik destekte bulundu. Yönetim Kurulu üyemiz Zafer Göktaş'ın öncülüğünde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarında boya, alçı, tesisat, tavan, ayakkabıcılık ve halı yenileme işlemleri için desteklerini esirgemeyen belediyelerimize teşekkür ederiz." sözlerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler