Trabzonspor'a altın değerinde 3 puan fırsatı

Süper Lig'de Trabzonspor'a üst sıralara yükselmek için bir fırsat daha doğdu.

Trabzonspor'a altın değerinde 3 puan fırsatı

Haber61 / Spor Servisi

Atiker Konyaspor ve Fenerbahçe karşılaşmalarında kaybettiği puanlarla üst sıralara yükselmek adına büyük fırsatları tepen Trabzonspor''un ayağına çok önemli bir fırsat daha geldi.


31 puanla 6. sırada yer alan Trabzonspor’un üstünde yer alan M. Başakşehir, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş haftayı puan kayıplarıyla tamamladı. Yarın oynanacak olan Göztepe karşılaşmasından 3 puan alması halinde Trabzonspor’un ligin üst sıraları için yeniden umutlanması mümkün olacak.

Bu akşam oynanan Sivasspor – Galatasaray karşılaşmasından Sivas’ın evinde 3 puan almasıyla Trabzonspor’un üst sıraları zorlaması adına yeni bir fırsat doğdu.

Beşiktaş Bursaspor ile 2-2 berabere kalarak haftayı 37 puanla 4. sırada tamamlarken Fenerbahçe de Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kalarak 38 puanla 3. sırada kaldı. Böylece 31 puanla 6. sırada yer alan Trabzonspor'a üst sıralarla puan farkını düşürmek için çok önemli bir fırsat yakalamış oldu.

Trabzonspor bu hafta kendisiyle aynı puandaki Göztepe'yi yenmesi durumunda hem en yakın rakibini geçecek hem de üst sıralarla puan farkını düşürecek.

Trabzonspor’un yarın Göztepe’den 3 puan alması halinde Beşiktaş ile arasındaki puan farkı 3’e, Fenerbahçe ile 4’e inecek. Galatasaray ile arasında 7 puan kalacak olan Trabzonspor liderin ise 9 puanlık bir fark yakalamış olacak.

Trabzonspor'a altın değerinde 3 puan fırsatı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor