"Trabzonspor'a ağır ceza verilecek"

Bursa'dan Trabzonspor'a sürpriz tepki...

"Trabzonspor'a ağır ceza verilecek"

Trabzonspor Basketbol takımının Türkiye Basketbol Süper lig'inden çekildiğini açıklaması üzerine bordo mavililere Bursaspor'dan tepki geldi. Süper Lig'e çağrılması beklenen Bursaspor'un Yeşil Beyazlı kulübün basketbol şube sorumlusu Sezer Sezgin "Trabzonspor yönetimi bu kararı alarak hem bizi hem de federasyonu zor durumda bıraktı" dedi.

Yeşil Beyazlı kulübün basketbol şube sorumlusu Sezer Sezgin Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan kendilerine Süper Lig için henüz davet gelmediğini açıkladı.Sezgin, "Trabzonspor yönetimi bu kararı alarak hem bizi hem de federasyonu zor durumda bıraktı. Böyle bir şey olmaz. Biz kendilerine daha önce de lige katılıp katılmayacaklarını sorduk. Ama katılmayacağız demediler. Ligin başlamasına birkaç gün kala katılmama kararını almaları spor ahlakına yakışmadı. Biz kadromuzu kurarken Türkiye Basketbol Ligi için plan yaptık. O nedenle mevcut durumumuzu koruyacağız. Federasyon bu saatten sonra ne yapsın. Domino etkisi gibi bizi davet ederse bizim yerimize alttan başka bir takım çağrılacak. Bütün fikstür değişecek. Ben federasyonun Trabzonspor'a ağır bir ceza vereceği kanaatindeyim" dedi.

Bursa Hakimiyet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor