Trabzonspor'a 15 Milyon Dolar daha...

Trabzonspor ekonomik anlamda rahatlayacak

Trabzonspor'a 15 Milyon Dolar daha...
Projelerden sorumlu yönetici Coşkun Bülbül, forma sırt reklamı için iki firma ile anlaşma aşamasına geldiklerini dile getirdi.

Forma göğüs reklamı ana sponsorluğu için 3 yıllığına 7.5 milyon dolar karşılığında Qatar National Bank (QNB) ile anlaşan Trabzonspor, sırt reklamı için de görüşmeleri son aşamaya getirdi. Bordo- mavili takımın projelerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Coşkun Bülbül, iki firma ile 15 milyon dolar'lık bir anlaşma için pazarlıkların son safhaya geldiğini açıkladı.

5 YILLIK OLACAK
Bülbül, forma sırt reklamı ile kulübe ekonomik anlamda önemli girdi sağlamayı amaçladıklarını ifade ederek, "İki firmayla görüşüyoruz. 5'er yıllık anlaşma yapacağız. Yıllığı 1.5 milyon dolar üzerinden pazarlığımız sürüyor. Bu iki görüşmeden yaklaşık 15 milyon dolar'lık bir imza atmayı planlıyoruz" diye konuştu.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor