Trabzonspor'a 100 milyon dolar!

Genel Sekreter Meriç’in “Tapuda son aşamaya geldik” dediği arazi için bugün Ankara’da masaya oturulacak. Burada 100 milyon dolar gelir getirecek otel, rezidans ve alışveriş merkezi yapılacak.

Trabzonspor'a 100 milyon dolar!
Geldiği günden bu yana ekonomik anlamda kulüp için tarihi adımlar atan Trabzonspor yönetimi, Kartal projesi için de harekete geçti. Bordo-mavililer, Gençlerbirliği maçı için gittiği Ankara'da İstanbul Kartal'daki arazinin kullanım haklarıyla ilgili de bir görüşme yapacak. Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, bizzat ilgilendiği projenin kulüp için hayati önem taşıdığını belirterek, "Buradan çok ciddi gelirler elde etmek istiyoruz. Şu anda tapu işlemlerinde son aşamaya gelindi. Ardından projeyle ilgili neler yapabileceğimiz konusunda detayları anlatacağız" dedi.

KULÜBE ÇAĞ ATLATACAK PROJE

Meriç şöyle devam etti: "Ancak şu an söyleyebileceğimiz gerçekten kulüp için çok önemli bir adım attığımızdır. Kulübün ekonomik açıdan daha da refaha kavuşması için bu tür projelere devam edeceğiz." Kartal'da Milli Emlak'tan satın alınması planlanan arazide yapılacak 5 yıldızlı otel, rezidans, eğlence ve alışveriş merkezleri ile yaklaşık 100 milyon dolar gelir hedefleniyor. Başkan Muharrem Usta, daha önce bu proje için, "Kulüp için hayati önemde. Maddi anlamda Trabzonspor'a çağ atlatacak büyüklükte. Sorunlarımızı kökünden çözecek" demişti.


Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor