Trabzonspor 7 Milyon Euro'luk Djaniny teklifini neden reddetti?

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Djaniny'e 3 gün önce teklif geldiğini ama kabul edilmediğini açıkladı

Trabzonspor 7 Milyon Euro'luk Djaniny teklifini neden reddetti?

Trabzonspor'da son haftaların dikkat çeken ismi Djaniny'e Arap kulüplerinden 7 Milyon Euro'luk teklif geldiği ortaya çıktı. Başkan Ahmet Ağaoğlu da Haber61 canlı yayınında yaptığı açıklamada bu gelişmeyi doğruladı.

Haber61'e konuşan Ağaoğlu, transfer döneminin sonuna yaklaşılması nedeniyle gelen teklifi reddettiklerini belirterek " 3 gün önce Djaniny’e teklif geldi. Gönderme niyetinde olsaydık, zaman bolluğumuz olsaydı ben o 7 Milyon Euro teklifi 12 Milyon Euro’lara çıkarırdım. Önümüzde çok zorlu bir süreç var o nedenle her oyuncuya ihtiyaç var. Aşırı yüklemeler var, her bünye bunu kaldıramaz. Takımın arkasından o maçtan o maça giderken ben yoruluyorum. Bir de onları düşünün 90 dakika hatta uzatmalarla 100 dakika oynuyorlar. Zaten göndereceğimiz futbolcularla yollarımızı ayırdık. " dedi.

Açıklamaların tamamı için tıklayın

Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
29 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor