Trabzonspor 3 puana Avrupa'yı garantiliyor

Trabzonspor matematiksel olarak kazanması halinde Avrupa'yı garantileyecek

Trabzonspor 3 puana Avrupa'yı garantiliyor

Spor Toto Süper Lig’de lider Başakşehir’in 9 puan gerisinde dördüncü sırada bulunan Trabzonspor, sezon sonunda Avrupa kupalarına katılma hedefine ulaşmak istiyor.

En yakın takipçisi Aytemiz Alanyaspor'un 11 puan önünde yer alan Fırtına, pazartesi günü sahasında oynayacağı Kayserispor maçını kazanması durumunda Avrupa'yı garantileyecek. En son üç sezon önce Avrupa kupalarına katılma başarısı gösteren Karadeniz ekibi böylece hem önemli bir başarıya imza atmış olacak hem de ekonomik olarak ek bir gelir sağlayacak. Teknik direktör Ünal Karaman da Avrupa'ya gitmenin kulüp açısından çok önemli olduğunu belirterek, "Bu hedefimize ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz ancak yeterli görmüyoruz. Kalan haftalarda üst sıralara doğru tırmanmak için ne gerekiyorsa yapacağız'' ifadelerini kullandı.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor