Trabzonspor 11 Avrupa Ligi'nin en farklısı

Trabzonspor fark yaratmaya devam ediyor.

Trabzonspor 11 Avrupa Ligi'nin en farklısı

Süper Lig tarihinde 30. haftalar itibarıyla en yüksek puan farkıyla zirvede bulunan Trabzonspor, Avrupa'nın da tartışmasız lideri! Teknik direktör Abdullah Avcı önderliğinde kırılmadık rekor bırakmayarak şampiyonluğa koşan bordo-mavililer, Avrupa'nın 11 önemli ligi arasında hemen arkasındaki rakibine en çok puan farkı atan takım durumunda. Trabzonspor'u bu alanda Fransa Ligue 1'den PSG takip ediyor. 65 puandaki Paris devi, Marsilya'nın 12 puan önünde bulunuyor. Üçüncü sırada ise Yunanistan'dan Olympiakos var. Kırmızı-beyazlı takım 69 puanda ve onların hemen arkasındaki ikinci PAOK'un da 59 puanı var.

CAMİA GERI SAYIMA GEÇMIŞ DURUMDA

Bu sezon rakamları alt üst eden ve tüm rakiplerine karşı eşi benzeri görülmemiş fark yapan Trabzonspor'un önünde 8 maç ve alınabilecek 24 puan daha var. Ancak teknik direktör Abdullah Avcı ve öğrencilerinin hedefi tarihin en erken şampiyonluğunu elde etmek. Önümüzdeki 3 haftada Beşiktaş, Gaziantep FK (D), Fatih Karagümrük oynayacak Fırtına, 3'te 3 yaparsa bunu başarma şansına sahip... Bordomavililer kalan 8 haftada 9 puan toplaması halinde ikili averajda kendisinden altta yer alan tüm takımların önünde yer aldığı için şampiyonluğunu ilan edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler