Trabzonlu sanatçıdan Trabzonspor’a türkü

Trabzonlu Sanatçı İbrahim Can Haber61’e konuştu.

Trabzonlu sanatçıdan Trabzonspor’a türkü

Haber61 – Spor Servisi - Trabzonlu Sanatçı İbrahim Can, Trabzonspor’un Bursaspor karşılamasını izlemek üzere geldiği Medicalpark stadında Haber61’e açıklamalarda bulundu.

İkinci yarının Trabzonspor için daha iyi olacağını düşündüğünü söyleyen Can, “Rakiplerimizin puan kaybettiği haftalarda bizde kazanamıyoruz. O stresi yaşıyoruz. Bende bu sene ilk defa iç saha maçına geliyorum. Şeytanın bacağını kıralım diyorum. Çünkü lig bu yabancı statüsünden dolayı çok güçlendi. Artık küçük takım büyük diye bir şey yok. Şampiyonluk barajı çok düşük olacak. Biz bu yarışmacı takımlar içinde olarak Trabzonspor’un olmazsa olmazı olan yarışmacı takım çizgisini sürdürmek için bu akşam maçı almamız gerekir. Alacağımıza da inanıyorum. İkinci dönemin bizim için daha iyi olacağını düşünüyorum. Aşağıdaki takımlarda yukarıyı zorlayacaklar. İlk yarıyı ilk 5’te bitirirsek ikinci yarı çok keyifli bir Trabzonspor izleyeceğiz. Bugün maçı 2-1 alacağız diye düşünüyorum.” dedi.

TRABZONSPOR’A TÜRKÜ YAZIYORUZ

Can, Trabzonspor’a yeni bir türkü yazdığını belirterek, “Ben 2000 yılında uyarladığım divane aşık gibiyi tribünlerde ve konserlerde okuyorum. Bunun altyapısını her şeyini yaptık. Hatta bugün onu konuştuk gönderelim diye. Ağır parça lazım bize ağır eser lazım. Sürekli saldıran değil de insanların bayrağı açıp duygusal paylaşımı için. Ben şöyle diyorum. Nakaratı söyleyeyim. “Dalga dalga coşalım. Engelleri aşalım. Sen bordo ol ben mavi zirvede buluşalım.” Ben marş demiyorum. Henüz Trabzonspor’a marş yazılmadı. Buradan herkese çağrıda bulunuyorum. Dünya çapınca bir Trabzonspor marş yarışması açılmalı. Kim yazarsa yazsın ödülü de güçlü olmalı. Trabzonspor’a güçlü marş yazılmalı. Biz Trabzonspor’a türkü yazıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor