Trabzonlu oyunculardan Rodallega'ya tepki "Kendini kurtarma derdinde"

Trabzonspor, Çorum karşısında 6-0 net bir skor alırken Rodallega kırmızı kart görmüştü.

Trabzonlu oyunculardan Rodallega'ya tepki "Kendini kurtarma derdinde"

Trabzonspor Çorum belediyespor karşılaşmasının 63. dakikasında rakibine kafaattığı gerekçesiyle kırmızı kart gören ve Galatasaray karşılaşmasında cezalı duruma düşen rodallege, akşam saatlerinde kırmızı kart görme nedeninin Çorum Belediyesporlu oyuncunun kendisine ırkçılık yaptığı gerekçesi olduğunu sosyal medya hesabından duyurmuştu. rodallega açıklamasında ""Tepkim Profesyonel değildiama ırk ayrımcılığından rahatsız oldum, o anda kendimi rahatsız hissettim" demişti.

Bu açıklamanın ardından Çorum Belediyespor'un iki Trabzonlu oyuncusu Abdullah Karmil ve Erhan Kurt'tan Rodallega'ya tepki geldi. 
Karmil sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda "Bugün oynadığımız maçta ırkçılık diye birşey olmamıştır kendini kurtarmaya çalışan sorumsuz bir futbolcunun en ufak tabirle iftirasıdır!" derken Erhan Kurt ise "Bizde Trabzonspor’luyuz sahadaydık. Irkçı bir söylem olmadı maaselef Rode hatasını mazur gördürme derdinde." ifadelerini kullandı.

Taraftarın tepkisini çeken iki oyuncu söylediklerinin arkasında olduklarını ısrarla dile getirdiler. 
İşte o mesajlar :



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor