Trabzonlu Gençler'den taraftara çağrı

"Formanı giy meşaleni al gel"

Trabzonlu Gençler'den taraftara çağrı
Trabzonspor'un 49. yıl dönümü kutlamalarıyla ilgili taraftarlar derneklerinden Trabzonlu Gençler açıklama yaptı. Bu yıl Atatürk Alanı'nda kutlamaların yapılacağını duyuran grup taraftarları da alana davet etti.

İşte o açıklama;

Ülkemizde yaşanan olumsuzluklara rağmen Bizler var oldukça  her birimizin bir parçası olduğu Şanlı kulübümüzün ilke ve değerleri çerçevesinde Türk sporuna örnek olma  ve Anadolu’nun hamisi pozisyonundan ödün vermeden yoluna ilerebet devam edecektir çünkü Trabzonspor Trabzon halkının ta kendisidir. Bizler Trabzon un en büyük sivil toplum kuruluşu olmanın bilinci ve sorumluluğu çerçevesinde Biliyoruz ki Türkiye’nin sorunu Trabzon’un sorunudur.Trabzonspor  olmaksa Bende varım diyebilmenin hayat bulmuş halidir.işte bu bilinçle Kulübümüzün kuruluş yıldönümü şerefine Her yıl büyük bir katılımla ve coşkuyla gerçekleştirdiğimiz “2 ağustos” etkinliklerimizi hatırlanacağı üzere daha önceki yıllarda Beşirli sahilinde gerçekleştirmiştik.yine aynı bilinçle ve Trabzonsporlu olmanın sorumluluğuyla, Bugün çeşitli şer odaklarınca bizlerin yani Türkiye deki tüm halkların iradesini yok sayanlara karşı “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” demek adına    bu yıl gerçekleştireceğimiz “2 ağustos “etkinliklerini Trabzon’umuzun kalbinde Yani meydanda Halkımızla omuz omuza ve coşkuyla kutlama kararı aldığımızı Basına Kamuoyuna bildiririz. 21 de meydanda toplanmaya başlayacağ formani giy meşaleni al gel

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor