Trabzon'un Rodellega aşkı bitmiyor

Trabzonspor'un transferdeki rakibi G.Saray ve Çin kulüpleri

Trabzon'un Rodellega aşkı bitmiyor
Süper Lig’de geride kalan 12 haftada rakip fileleri sadece 7 kez havalandıran ve bu istatistikte Akhisar ile birlikte son sırada yer alan bordo-mavililer Rodallega için Manisa ekibinin nabzını yoklamaya başladı.

Geçtiğimiz sezon adı başta G.Saray olmak üzere birçok takımla anılan 31 yaşındaki futbolcuyu bu sezon gol yollarında büyük problem yaşayan Trabzonspor kadrosuna katmakta kararlı.

Bordo-mavililerin golcülerinden Ramil Sheydaev hiçbir lig maçında şans bulamazken, Hyun-Jun Suk 10, Muhammet Demir ise 7 lig maçında skor üretemedi. Sadece Dame N’doye 7 maçta 1 kez ağları havalandırma başarısı gösterebildi.
Akhisar Belediyespor’un golcüsü  Rodallega ise 12 haftalık periyotta 4 gol atıp, 1 asist yapmayı başardı. Geçen yılı da 19 gol 1 asistle tamamlayan Kolombiyalı futbolcu için Trabzonspor’un önündeki en büyük engel Çin kulüpleri.

 KONTRATI BİTİYOR

Akhisar ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve sakatlığı nedeniyle formasından bir süre uzak kalan Rodallega’yı ara transferde renklerine bağlamak isteyen Trabzonspor’un transferlere astronomik rakamlar harcayan Çin temsilcileri ile gireceği rekabetin nasıl sonuçlanacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler