"Trabzon'u stada siz çekeceksiniz"

Yanal futbolcularını maça hazırlıyor

"Trabzon'u stada siz çekeceksiniz"
Fırtına’nın hedefinde bu kez, Gençlerbirliği’ne 2-0 yenilerek yara alan Kardemir Karabük var. Akşam yapılan antrenmanda futbolcuların son derece moralli olduğu belirtilirken, teknik direktör Ersun Yanal’ın da öğrencileriyle bir görüşme yaptığı ve “Sanırım son dönemlerdeki en huzurlu tatilinizi yapmışsınızdır. Tabi ki sevinmek için çok erken ama ihtiyacımız ve hak ettiğimiz bir galibiyetti. Bunun yüzlerinize nasıl yansıdığını da görebiliyorum ve sizleri hep böyle görmek istiyorum” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

‘Kenti siz çekeceksiniz’

Önümüzdeki günlerde kendilerini yine zorlu bir serinin beklediğini dile getiren Bordo-Mavililer’in hocası Ersun Yanal, Trabzonlular’ı şehre çekecek olan unsurun da futbol takımı olduğunu söyledi.

Yakın çevresiyle, yakın geleceğe dair beklentilerini paylaşan Ersun Yanal’ın, “İyi oynayıp kaybettiğimiz, kazanmamız gereken puanlar oldu. Telafisi için fırsat var ama artık çok daha dikkatli olmak zorundayız. Nasıl ki, takımı ayağa bu futbolcular kaldıracak dediysem, şimdi de şunu diyorum; bu kenti de stada bu futbolcular çekecek. Konyaspor maçında özellikle ikinci yarıdaki mücadelemizin tüm Trabzonlular’ı memnun ettiğine inanıyorum. Ama tabii ki yetmez. Önce bizim üzerimize düşenleri tam manasıyla yapmamız gerekiyor” sözleriyle rotayı çizdiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler