Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü'nden gurbetçi taraftarlar için açıklama: Hızlıca Bakanlığa ulaştıracağız

Trabzonspor - Roma karşılaşması öncesi aşı krizi hakkında Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü'nden açıklama geldi.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü'nden gurbetçi taraftarlar için açıklama: Hızlıca Bakanlığa ulaştıracağız

Trabzonspor'un Roma ile oynayacağı UEFA Konferans Ligi karşılaşması öncesi aşı krizi yaşanıyor.

En az iki doz aşını yaptırıp 14 günlük aşı sürecini tamamlayan taraftarların stadda izleyebileceği karşılaşma öncesi Avrupa'da yaşayıp orada aşı olan vatandaşlar için çözüm arayışı sürüyor.

Bugün gündüz saatlerinde Haber61'in gündeme getirdiği haberde; Avrupa'da yaşayan ve aşı sürecini tamamlamış vatandaşların da bilet alamadıkları dile getirilmişti. 

Haberi okumak için tıklayın...

Haberimiz kısa sürede ses getirdi ve Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü'nden açıklama geldi.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Sosyakl Medya hesabından yapılan açıklamada "Değerli Trabzonspor Taraftarı, takımımızın yanında olmak isteyen yurt dışında aşı olmuş taraftarlarımızın yurt dışındaki aşı kartı ,pasaport fotokopisi,dilekçe ile birlikte İl Sağlık Müdürlüğümüze,ilçelerde İlçe Sağlık Müdürlüğü/Toplum Sağlığı Merkezlerimize müracaat etmeleri durumunda evraklarını hızlıca derleyip Sağlık Bakanlığımıza ulaştırma ve bakanlıktan gelmesini sağlamaya çalışacağız .Trabzonsporumuz taraftarıyla daha güçlüdür." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor