Trabzon İl Emniyet Müdürü Alper’den önemli açıklamalar: 19 Mayıs’ta büyük sürpriz var!

Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper haber61 mikrofonlarına konuştu.

Trabzon İl Emniyet Müdürü Alper’den önemli açıklamalar: 19 Mayıs’ta büyük sürpriz var!

Trabzonspor, Süper Lig’in son haftasında Gençlerbirliği’ni ağırlıyor. Karşılaşma öncesi Haber61 mikrofonlarına konuşan Trabzon il Emniyet Müdürü Metin Alper önemli açıklamalarda bulundu.

Şık giyimiyle alakalı sözlere “Trabzon emniyet müdürü Trabzon’u temsil ediyor şık olmak zorunda.” ifadelerini kullanan Alper 17 günlük tam kapanmada Trabzon’un kurallara uyduğunu belirtip “Trabzon’umuz kurallara uydu. Pazartesi günü valimiz açıklayacak. Trabzonspor şampiyon olmadan bu şehirden gitmeyeceğim. Abdulah Avcı ile gelecek sene bunu inşallah başaracağız. “ dedi

Vatandaşların 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı şimdiden kutlayan Alper “19 Mayıs’ı da şimdiden kutluyorum. 19 Mayıs’ta da çok güzel bir sürprizimiz var. 17 Mayıs’ta arkadaşlarımız açıklayacak. Bakalım bugün ki maç ne olacak? İnşallah biz kazanırız.” İfadelerini kullandı.

Trabzon’da dün gerçekleşen intihar olayının bazı basın yayın organlarında polisle çatışma olarak ve polisin vurarak öldürmesi şeklinde verilmesi konusunda da açıklama yapan Alper “Bir vatandaşımız intihar etmek suretiyle hayatını kaybetti. O anlamda görevlilerimiz elinden geleni yaptı. Bunun farklı şekilde lanse edilmesini biz de tasvip etmiyoruz. Trabzon’da bu ilin dinamikleriyle hem hal olmak. Bu ilin geleceğini düşünmek önemlidir. Turizm bizim için önemlidir ekonomi bizim için önemlidir. “dedi.

Trabzon İl Emniyet Müdürü metin Alper son olarak “19 Mayıs gençlik ve Spor Bayramımız şimdiden kutlu olsun.” İfadelerini kullandı.

Haber61 - Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor