Trabzon Gazeteleri'nden galibiyet manşetleri

Trabzon'da yayın yapan Karadeniz Gazetesi, Günebakış Gazetesi, Sonnokta Gazetesi, Kuzeyekspres Gazetesi ve Taka Gazeteleri Trabzonspor'un Antalyaspor galibiyetini böyle yazdıular.

Trabzon Gazeteleri'nden galibiyet manşetleri

Süper Lig'in 27 haftasında sahasında ağırladığı Antalyaspor'u 4-1 gibi net bir skorla mağlup eden Trabzonspor'un bu galibiyeti Trabzon Gazeteleri tarafından manşetlere böyle taşındı. 

Taka Gazetesi Avrupa coşkusu başlığını ataraken,  Karadeniz Fırtınası Antalya karşısında Nwakaeme, Olcay, Ekuban ve Murat Cem ile coştu sözlerine ver verdi.


 

Sonnokta Gazetesi "Devlerin Aşkı Büyük olur" manşetini atarken "Antalya geçildi şimdi rota devler ligi" ifadelerini manşetine taşıdı.
 


Günebakış Gazetesi Ünal Karaman'ın güzel fotoğrafını manşete taşıyıp "Gülmek sana yakışıyor" ifadelerini kullandı ve "Trabzonspor Antalya'yı da seriye taktı, Avrupaya dev bir adım attı." ifadelerine yer verdi.

Kuzey Ekspres Gazetesi ise Nwakaeme'yi ön plana çıkararak "Bay beyin" ifadelerini kullandı.

Karadeniz Gazetesi "Allah'ınıza kurban" manşetine yer verirken "4x4'lük fırtına" sözlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor