Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper: Bu maç turnusol kağıdı gibi olacak

Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper Haber61’e konuştu.

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper: Bu maç turnusol kağıdı gibi olacak

Trabzonspor, Süper Lig’in 11 haftasında Sivasspor ile karşılaşıyor. Saat 19:30’da başlayacak karşılaşma öncesi Haber61TV canlı yayınına katılan Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper öncelikle 2 günlük sokağa çıkma yasağının bilançosunu açıkladı. Alper “Bugün sayın valimiz de açıkladı. 2 günlük sokağa çıkma yasağında 96 vatandaşımıza ceza uyguladık. Genelde vatandaşımız yasaklara uydu. Amacımız bu yasaklarla birlikte vaka sayılarının en azına inmek. İnşallah birkaç gün içerisinde aşağı doğru geçişini görürüz.” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada başlattıkları “Ceza yeme hamsi ye” kampanyası ile alakalı konuşan Alper “Ceza yeme hamsi ye” paylaşımı güzel oldu. Trabzon’umuzun tanıtımında etkili oldu. Bir çok il de o paylaşıma katılıp kendi ürünlerini tanıttı. Güzel bir etkinlik oldu. Trabzon’un adını ön plana çıkardık. Trabzon yine lider oldu bir konuda daha.” Dedi.

Maçların seyircisiz tadı olmadığını belirten Alper, bu maçın Trabzonspor açısından turnusol kağıdı gibi olduğunu belirterek “Maske mesafe ve hijyen konusunda alacağımız tedbirlerle uyacağımız kurallar neticesinde seyircili maçlar konusunda önem arz ediyor. Bu kurallar sağlık açısından önemli ama en azından Trabzonspor’umuzu sahada izlemek adına inşaların biraz daha dikkat etmeleri gerekir. Futbolu sevenler ki Trabzon’da futbolu sevmeyen olmaz ama insanların dikkat etmeleri gerekiyor. Seyircisiz maçın tadı olmuyor. Yeni hocamızla 2 maçta 6 puan aldık bu maçta bir bakıma turnusol kağıdı gibi olacak. Yeni teknik heyetin takıma katkısı olup olmayacağını bu maç göreceğiz diye düşünüyorum. Sivas’ta da görev yaptım onlara da buradan selam söylüyorum. Kazanan dostluk olsun.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor