Trabzon Emniyet Müdürü Alper Trabzonspor anısını anlattı: Müthiş bir zaferdi

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, Trabzonspor maçı öncesinde Haber61'e konuştu

Trabzon Emniyet Müdürü Alper Trabzonspor anısını anlattı: Müthiş bir zaferdi

Haber61 Spor Servisi

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper , Trabzonspor'un Krasnodar'ı ağırlayacağı karşılaşma öncesinde stat önünde Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmaya oldukça şık bir takım elbiseyle gelen Alper, Her zaman şık olmaya çalışıyorum çünkü Trabzon'un emniyet müdürüyüm. En şık emniyet müdür olmalı. " dedi. Müdür Metin Alper bir Trabzonspor anısını paylaşarak "1994 senesinde Trabzonspor'un Avrupa Kupasındaki çok önemli bir maçına (Aston Villa)  Ardahan'dan gelmiştim. O zaman orada görevliydim. O maça geldim tarihi bir zaferdi müthiş bir coşkuya tanık olmuştum. İkinci maçta da bunu taçlandırmışlardı. " ifadelerini kullandı.

Aynı zamanda sporun içerisinde olduğunu hatırlatan Müdür Alper "TFF üst klasman temsilcisiyim. Spor Toto 1. Lig maçlarına temsilci olarak gidiyorum. Ancak burada görevli olduğum için bu işi askıya aldık. Şuana kadar burada taraftarımız hiç taşkınlık yapmadı. Çok olgunluk içerisindeler. Daha önce Trabzonspor bunun acısını çok çekti. Tribün liderlerimizle de bu konuyu görüşüp sıkı sıkı tembihliyoruz.  Bugün alacağımız galibiyetin Başakşehir maçına da çok önemli tesiri olacaktır diye düşünüyorum. " şeklinde konuştu.

Müdür Alper ayrıca giydiği bordo mavi kravatı da 5 yıl önce aldığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor