Trabzon'dan Fenerbahçe'ye çağrı: Onları ağırlamak isteriz

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman açıklamalarda bulundu

Trabzon'dan Fenerbahçe'ye çağrı: Onları ağırlamak isteriz

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, Trabzonspor Denizlispor maçı öncesinde Akyazı’da Haber61 TV’ye konuştu.

Maçı değerlendiren Ataman “Trabzonspor yense de yenilse de bizim için değerdir. Bugün iyi bir sonuçla sahadan ayrılacağımızı düşünüyorum.” dedi.

Hafta içinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Trabzonspor’u hedef alan ve açıklamalarıyla ilgili yorumda bulunan Ataman “Trabzonspor seyirci desteğinden başka desteğe alışık değildir. Fenerbahçe bizim için kıymetli bir rakiptir. Onlarla yarışmak her zaman keyifli olmuştur. Onları burada çok güzel de ağırlamak isteriz. Ancak ortamı gerginleştirmemek gerek. Diğer illerde değil onları Trabzon’da ağırlamak isteriz. Biz misafirperver bir takımız. Haksızlığa uğramamalı buna dikkat etmeli. Trabzon’da hayatın tek objesi Trabzonspor da değildir. Büyük bir şehirdir. Bu şehirde omurgayı sadece Trabzonspor’a bağlamamak gerekir. Trabzonspor Trabzon’un önemli bir marka değeridir bizim kıymetlimizdir. “ ifadelerini kullandı.



Trabzon’u 2020’de güzel günler beklediğini belirten Ataman “Trabzon’un çok güzel bir 2020 bekliyor. Başkanımızın çok büyük bir performansı var. Yaklaşık 480 Milyon TL olan bütçeyi 839 Milyon Lira’ya çıkardı. Buradan anlaşılacağı üzere Trabzon’u güzel günler bekliyor. Hükümetin ciddi desteğiyle birlikte Trabzon’un yaşanılabilir bir şehir olması, gençlerin yaşama sebeplerinin artacağı bir iklimin oluşturulması için hareket ediyoruz.” Şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor