Trabzon'daki olaylı maçın davasında yeni gelişme!

Sıcak gelişme yaşandı...

Trabzon'daki olaylı maçın davasında yeni gelişme!
Trabzon'da geçen yıl Ekim ayında oynanan Trabzonspor - Gaziantepspor maçı sonrasında hakem Çağatay Şahan ile yardımcılarının soyunma odasında alıkonulması iddiasıyla ilgili soruşturma sürüyor.

Geçen yıl 28 Ekim’de Avni Aker Stadyumu'nda oynanan ve 2-2 sonuçlanan Trabzonspor - Gaziantepspor maçı sonrasında maçın hakemlerinin stadyumdan ayrılmalarına izin verilmediği iddiasıyla kulüp yöneticileri hakkında idari ve adli soruşturma başlatılmıştı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu da, Trabzonspor’un o dönemdeki Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bazı yöneticilere hak mahrumiyeti ve ağır para cezaları verdi, Tahkim Kurulu da cezaları onadı.

ADLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Hakemlerin, maç sonrasında stattan çıkışlarına izin verilmediği ve bazı Trabzonspor yöneticilerinin talimatıyla alıkonulduklarına ilişkin haberler üzerine inceleme başlatan Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı da, Trabzon Emniyet Müdürlüğü ve Türkiye Futbol Federasyonu’ndan istediği belgelerin gelmesi sonrasında, hakemlerin hürriyetinin kısıtlanması ve kamu görevlisini alıkoyma suçlamasıyla soruşturma başlattı. Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanoğlu, ifade alımlarının sürdüğünü ve soruşturmanın devam ettiğini söyledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler