Trabzon'da sıra Cardozo'da

Cardozo'nun gitmesi bekleniyor

Trabzon'da sıra Cardozo'da
Bu sezon kadrosunu neredeyse tamamen yenileyen Trabzonspor, Oscar Cardozo’yu göndermesi halinde bir yükten daha kurtulacak.

Muharrem Usta yönetimi, Douglas’ı 1 milyon Euro karşılığında Sporting Lizbon’a satmıştı. Paraguaylı forvetin transferi için de Yunanistan ekibi Olympiakos ve İspanyol Malaga ile görüşmeler yapılıyor.

Kadro dışı bırakılan oyuncuları birer birer elden çıkaran yönetimin, Oscar Cardozo’yu da göndermesi halinde gidecekler listesinde sadece Musa Nizam ve N’Doye kalacak. Ancak jest yapıp ücretinde indirime giden Musa Nizam’ın Ersun Yanal’ın raporuna göre takımda kalma ihtimali bulunuyor.

2014 Ağustos ayında 5 milyon Euro bonservis bedeli Benfica’dan transfer edilen Cardozo’nun, bir yıllık sözleşmesi kalmıştı. Yıllık 2.5 milyon Euro kazanan Cardozo’dan kurtulmak isteyen yönetim, Malaga ve Olympiakos’la pazarlık yürütüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor