Trabzon'da okullara çocuk parkı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden okullara çocuk parkı...

Trabzon'da okullara çocuk parkı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, okulların bahçelerini çocuk parklarıyla donatıyor. Bu şekilde son 2 yılda 24 adet oyun parkı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a her yıl en az 10 oyun parkı kazandırmayı planlıyor.
 
Konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede son 2 yıl içerisinde 500 bin TL maliyetle 24 adet oyun parkı inşa ettiklerini ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bu alanda çalışmalarına hızla devam edeceklerini kaydetti.

Başkan Gümrükçüoğlu, “İlimizin dağınık yerleşim yapısı ve dağlık coğrafyası çocuklarımızın boş zamanlarında eğlenebilecekleri yeteri kadar çocuk oyun alanı oluşturulmasını güçleştirmektedir. Bu sorunu okullarımızın bahçelerinden yararlanarak çözebileceğimiz düşüncesindeyiz. Nitekim kaymakamlıklarımızın ve okullarımızın talepleri ile son iki yılda ilçelerimizdeki okul bahçelerine 500 bin TL harcayarak; Ortahisar’da 13, Çaykara’da 3, Sürmene ve Düzköy’de 2’şer, Akçaabat, Yomra, Vakfıkebir ve Arsin’de 1’er adet olmak üzere toplam 24 adet oyun parkı yaptık. Bu şekilde her yıl en az 10 adet oyun parkını şehrimize kazandıracağız. Öte yandan tarihi Atapark’taki eskiyen çocuk oyun parkını hayvan figürlü oyun aletleri ile yeniledik. Bütün çabamız geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın mutlu bir şekilde büyümelerine katkıda bulunmaktır. Bu alandaki çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz” diye konuştu.

Trabzon'da okullara çocuk parkı!

Trabzon'da okullara çocuk parkı!

Trabzon'da okullara çocuk parkı!

Trabzon'da okullara çocuk parkı!
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler