Trabzon'da neden milli maç oynanmıyor?

Demirören Trabzon ve Trabzonspor'la ilgili konuştu

Trabzon'da neden milli maç oynanmıyor?
Türkiye'de şike sürecinde gerekli uygulamaları yerine getirmeyerek Türk futbolunun altına dinamit döşeyen TFF Başkanı Yıldırım Demirören açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'la ilgili konuşan Demirören "Trabzonspor yeniden eski günlerine dönüyor. En büyük şansları statları... Yönetimi, taraftarı, hocası güzel kaynaştı. Bunun devam edeceğine inanıyorum. " dedi.

Milli maçların Trabzon'da oynanmamasıyla ilgili de konuşan Demirören, stadın FIFA'ya bildirilmediğini ancak bundan sonraki turnuvalarda Trabzon'un bildirileceğini kaydetti.

İşte Demirören'in sözleri;

Milli maçları herkesin İstanbul'da oynamayı istediğini ancak Anadolu'da oynamanın mükemmel olduğunu ifade eden Demirören, ''Çünkü mükemmel bir atmosfer var. Biletlerin hepsi satılıyor. Eğer İstanbul seyircisi kendi futbolcusu için değil tüm takım için; kendi forması ile değil milli formayla maça geleceklerse yarın İstanbul'a geliriz. Ukrayna maçını Konya'da oynuyoruz. 2-0 geriden geldik ve puan çıkardık biliyorsunuz. O maç İstanbul'da olsaydı inanın ki 5-0 yenilirdik. Bizim bu durumdan kurtulmamız lazım. Milli takım apayrı bir şey. Bu futbolcular için de geçerli. Bizim futbolcularımız oraya geldiği zaman kafalarının milli takımda olması gerekir. Milli maçtan sonra önemli bir lig maçı varsa bunu değil; o anki milli maçı düşünmesi gerekir. Olması gereken budur. İstanbul seyircisinin takımdaşlığı bırakması gerekir. Böyle olursa biz İstanbul'a geleceğiz. İstanbul'da maç oynarsak bir karar veririz stat için. Milli takım bilincinin yerleşmesi lazım. Trabzon'un da milli maçlarda yeri olacak. Ancak biz FIFA'ya statları bildirirken Trabzon'u bildirmedik. Bundan sonraki turnuvalar için olacak. Özellikle 2024 adaylığımızda Trabzon kesinlikle olacak. En büyük şansımız Sayın Cumhurbaşkanımızın futbolu çok sevmesi. Futbola destek olunmasına çok olumlu bakıyor. Avrupa'da bizim gibi stat yapan bir başka ülke yok. Dünyada bile yok. Cumhurbaşkanımızın olumlu bakışı çok önemli. Bakanlarımız da bize çok destek oldu. Spor Toto bize destek oluyor. Yapılan sahalar Spor Bakanlığımız tarafından yapılıyor. Maçları Sayın Cumhurbaşkanımız çok heyecanlı da seyrediyor. Bu yoğunluğunda Antalya'da soyunma odasına indi, maçı izledi. Bu bize yetiyor. Problemimiz olduğu zaman kendisine gidiyoruz. Sağolsun bizimle ilgileniyor'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor