Trabzon'da ilklerin maçına saatler kaldı!

Trabzonspor rekor bir seyirci ile Avrupa maçına çıkıyor...

Trabzon'da ilklerin maçına saatler kaldı!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. öneleme turu rövanş maçında Çekya temsilcisi Sparta Prag ile karşı karşıya geliyor.

Bugün (15.08.2019) saat 20:30'da başlayacak olan karşılaşmanın tüm detayları Haber61'de olacakken, Beinsports'da maçı canlı olarak yayınlayacak.

2017 yılından beri iç saha maçlarını oynadığı Medical Park Stadyumu'nda ise ilk kez bir Avrupa Ligi maçı oynanacak. 24 bin kapasiteli Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Avrupa maçlarında stat tıklım tıklım dolu iken bu akşam ki karşılaşmada da 41,461 kişilik Medical Park Stadyumu'nda 38 binin üzerinde seyirci olması bekleniyor.

Sparta Prag maçı için tüm biletler saatler içerisinde tükenirken, maça gidemeyen taraftarlarda biletlerini devrediyor. 

Trabzonspor'un bu akşam yeni stadyumunda ilk Avrupa maçında en çok taraftara karşı oynadığı karşılaşma olması bekleniyor.

O OYUNCULAR İLK KEZ

Prag ile oynanılan karşılaşmada yedek bekleyen Fernandes, Kamil Ahmet, Erce Kardeşler, Campi'nin yanı sıra Ahmet Canbaz ve Arda Akbulut; Ünal Karaman'ın şans vermesi halinde oynarlarsa ilk kez bir Avrupa maçında süre almış olacaklar...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor