Trabzon'da Fenerbahçe reklamı yapmaya kalkınca...

Fenerbahçeli taraftarlar "eğitim" adı altında reklam yapmaya kalktı, Trabzonspor taraftarları izin vermedi.

Trabzon'da Fenerbahçe reklamı yapmaya kalkınca...

Haber61 Spor Servisi

Trabzon'da Araklı'nın Taşpınar Köyü'nde yer alan ilkokula Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde eğitim gören Fenerbahçeli taraftarlar ( GFB grubu) tarafından sarı lacivertli tribünlerin holiganlarından bir olarak bilinen Sefa Kalya anısına sözde kütüphane yapıldı.

"Eğitime destek" görünümü altında Fenerbahçe reklamı yapılan çalışmada kitaptan daha çok sarı lacivertli renklerin yer alması Trabzonsporlu taraftarların dikkatinden kaçmadı. Bordo mavili taraftarlar kütüphanenin fotoğraflarının sosyal medyada yayılmasının ardından okula giderek miniklere Fenerbahçe taraftarlarığını özendiren vurguları ortadan kaldırdı.

Yaşanan bu olay sonrasında iki takımın taraftarları arasında sosyal medyada tartışma yaşanırken Trabzonsporlu taraftarlar kütüphane yapılmasına değil yapılan çalışmada sarı lacivertli renklerin reklamının yapılmasına tepki gösterdiklerini dile getirdiler.

Öte yandan ilgili okulun müdürünün de GFB üyeleri tarafından yanlış bilgi verilerek yanıltıldığı öne sürüldü.

FENER

FENER

FENER

FENER

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler