Toroğlu'ndan Buruk'a : Geçen yıl hakemler İngiltere'den mi geldi?

Erman Toroğlu Okan Buruk'un sözlerini böyle yorumladı.

Toroğlu'ndan Buruk'a : Geçen yıl hakemler İngiltere'den mi geldi?

Trabzonspor'un Başakşehir'i yendiği maç sonrasında İstanbul ekibinin teknik direktörü Okan Buruk maçın hakemini eleştirip neden Cüneyt Çakır'ın maça atanmadığını sorgulamıştı.

Maçın hakemini yerden yere vuran ancak Trabzonspor'un verilmeyen penaltısını esgeçen Okan Buruk'a eski hakem Erman Toroğlu'ndan tam yerinde gönderme geldi.

Toroğlu, geçen yıl yaşanan hakem facialarını ve Başakşehir'in kollanmasını hatırlatarak "Geçen sene Başakşehir şampiyon olurken hakemler İngiltere’den Almanya’dan mı gelmişti? Türk hakemleriyle şampiyon oldu Başakşehir. Geçen sene Sörloth 3 sefer tekme yerken ve atılırken de bu hakemler vardı. Abi geçmişe bakacaksın bugüne bakacaksın, hakem ısmarlamayacaksın. Aynaya bakacaksın takımına bakacaksın. Ne değişti abi. Okan Buruk 60 metre faul oldu diyor. Peki 5. Dakikada Trabzonspor’un vurduğu topun ele vurmasına ne diyeceksin. Abi bazı şeylere ben inanamıyorum. Hepsini söylesen tamam." şeklinde konuştu.

Görüntü A Spor'dan alınmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor