TFF eski yönetim kurulu üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu: Trabzonspor'un uzun süre şampiyon olamamasının nedeni...

TFF eski yönetim kurulu üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu.

TFF eski yönetim kurulu üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu: Trabzonspor'un uzun süre şampiyon olamamasının nedeni...

TFF eski yönetim kurulu üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan olan Hacıkerimoğlu önemli açıklamalar yaptı.

Türk Futbolunda İstanbul kanadının hakimiyet kurma çabasının uzun yıllar başarılı olduğunu belirten Hacıkerimoğlu şu ifadeleri kullandı:

Kulüpler camialar kendi başarılarından besleniyorlar. Türk futbolunda özellikle istanbul kanadının hakimiyet kurma çabası uzun yıllar başarılı olmuştur. Trabzonspor'un uzun süre şampiyon olamamasının nedenlerini bliyosunuz.

Bir kere kulüpler birliğinin toplantısına katıldım. Orada da söyledim 4 büyük kulüp gerçekten adalet istiyor mu? Türk Futbolunda adalet sorunu var. Trabzonspor geçtiğimiz yıllarda yaşadıklarını bu yıl da yaşadı. Trabzonspor'un, Alanyaspor maçında ceza almaması çok konuşuldu. Trabzonspor o konunun mağdurudur. TFF, Trabzonspor'a ceza vermeyerek konuyu kapatmıştır. İşin temeline inmeyip üstünü örtmektedir. Karakolda ilgili polis doğru tutanak tutmazsa, savcı doğru mütaala yazamaz, mahkeme doru karar veremez. Temsilciler maçlarda doğru tutnak tutamadığı için doğru yargılama, doğru kararlar yapılmıyor. Onların evrakları üzerinden yargılama yapılıyor. Sadece onlar üzerinden yargılama yapılıyor. Ben bir savunma yazdım. TFF yeniden rapor istedi. Benim söyledikleri doğru çıkınca temsilciler görevden alındı. Temsilcilerin tutanalarını nasıl tutanacağını denetleyecek kurum olması lazım.

Soyunma odası koridoruna ses ve görüntü alacak sistem koyarsan doğru almış olursun her şeyi. Trabzon asla adaletsiz bir şeyi istemez, ben görevde olduğum sürece böyle bir şeyle karşılamadım. Trabzonlular mert insanlardır. Kavgayı da teke tek yaparlar. 

Trabzonsporlular akrabadır. Bu akrabalığın biraz daha sıkılaştırılması lazım. Şampiyonlukta akraba oldukları ispatlanmıştır. Başka takımların kutlamalarında polis müdahalelerine rastlayabilirsiniz. Ama Trabzonspor'un şampiyonluğu dünyada kutlandı ama bir tane polis tutanağı dahi yok. Bu Trabzonsporluların akraba olduğunun ispatıdır. 

Adalet istiyorlarsa biryerden başlamalıdırlar. 4 Büyük kulüp adalet istiyorlarsa masaya oturup anlaşmalıdırlar. Anadolu kulüpleri ve Anadolu kulüübü olarak Trabzonspor mağdurdur.

Trabzon ile yatıp Trabzon ile kalkankalar bunları göz önünde bulundursunlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor