Terim'den Trabzonspor'un yıldızına özel önlem

Fatih Terim Trabzonspor'u analiz etmeye devam ediyor

Terim'den Trabzonspor'un yıldızına özel önlem
Trabzonspor'un bu hafta karşılaşacağı Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim bordo mavilileri analiz ediyor. 

Terim'in öncelikli planı Burak Yılmaz'ı ceza sahasında topla buluşturmamak. Bunun için özel görev verilen Serdar, Burak’ın adeta gölgesi olacak. Trabzon’un kanat oyuncularının hızı da beklerle kesilecek.

BEKLERE KRİTİK GÖREV 

Trabzonspor'un içeri kat edebilen kanat oyuncularının önlemi de beklerle alınacak. Nagatomo ve Mariano duruma göre Linnes ileride baskı kurarak orta saha çizgisine yakın rakibi karşılayacak. Kapılan toplarla hücuma hızlı çıkılmasında da bu oyuncular kilit önem taşıyor.
 
GÖZÜ SELÇUK İNAN’DA 
 
SARI-kırmızılılarda sakat olduğu için milli takımdan çıkarılan Selçuk’un tedavisi devam ediliyor. Sağlık ekibinden gün gün rapor alan Fatih Terim gelinen noktadan memnun. Fernando’nun sarı kart cezalısı olmasından dolayı Selçuk daha da önem kazanıyor. Tedaviye olumlu tepki verdiği belirtilen Selçuk’un bugünden itibaren takımla saha çalışmasına çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor