Temizkanoğlu: Çalımbay Trabzonspor'u kaldıramadı!

Trabzonspor'un eski futbolcularından Ogün Temizkanoğlu, Çalımbay'ı eleştirdi.

Temizkanoğlu: Çalımbay Trabzonspor'u kaldıramadı!
Trabzonspor’un eski futbolcularından Oğün Temizkanoğlu, Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ı hedef aldı.

Sezona büyük hedeflerle başlamasına rağmen hem maddi hem sportif olarak zor günler geçiren Trabzonspor’da camia Nisan ayındaki seçimi beklerken, kulübün eski futbolcıularından  Oğün Temizkanoğlu, Bordo-Mavili kulüpte yaşananları değerlendirdi.

Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın son dönemde yaptığı basın toplantılarını değerlendiren  Oğün Temizkanoğlu, ‘‘Rıza hocanın son dönemde yaptığı açıklamalar hoş değil. Gittiğiniz yerde ne olduğunu iyi bilmeniz gerekiyor. Şimdi bakıyorsunuz sürekli eleştiriler yapıyor. ‘Sağ da oynatacak adamım yok. Sol tarafta oynatacak adamım yok’ diye… Böyle olmaz. Elindeki kadronun henüz farkında değil’’ dedi.
 
‘BÖYLE GİDERDE YOLLARLAR!’

İstikrarsız sonuçların sürmesi halinde Rıza Çalımbay, Trabzonspor birlikteliğinin çok da uzun sürmeyeceğini vurgulayan Oğün Temizkanoğlu, ‘‘ Bu birliktelik, bu istikrarsız sonuçlarla çok da uzun sürmez. Hocanın yaptığı açıklamalar, henüz nereye geldiğinin farkında olmadığını gösteriyor. Kısacası, Rıza hocanın,  Trabzonspor’un ağırlığını kaldıramadığını düşünüyorum’’ ifadelerini kullandı. 

Trabzonspor’un kısa vadeli kurtuluş reçetesini de baştan aşağıya değişim olarak yazan Temizkanoğlu, mevcut başkan Muharrem Usta’nın daha güçlü bir yönetimle yola devem edeceğini düşündüğünü söyledi.

1An Tv

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor