Tekelioğlu'ndan Trabzonspor'a teknik direktör önerisi!

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu bordo mavili takımın gündemini yorumladı

Tekelioğlu'ndan Trabzonspor'a teknik direktör önerisi!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu Haber61’e özel açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam Trabzonspor’da yaşanan süreci değerlendirdi.

TRABZONSPOR ANTRENÖRLÜK KOLTUĞU DENEYİM YERİ DEĞİL
Bordo mavililerin 7 hafta sonucunda 5 puanda kalmasının yakışmayan bir tablo olduğunu söyleyen Tekelioğlu “Dün akşam oynanan Kasımpaşa karşılaşması sonrası görevde yerli bir teknik adam olmuş olsaydı evine gidemezdi.  Oynanan 7 karşılaşmada 5 puan Trabzonspor gibi büyük bir camiaya yakışmıyor. Trabzonspor antrenörlük koltuğu deneyim yeri değildir. “ dedi.

Tekelioğlu'ndan Trabzonspor'a teknik direktör önerisi!
BEN BİR MARLON BİLİRİM O DA MARLON BRANDO
Kadronun çok dirençsiz olduğunun altını çizen Tekelioğlu “Bu kadar dirençsiz bir kadro olmaz. Bu kadronun ligde çok fazla bir şey yapabileceğini düşünmüyorum. Dirençsiz orta saha, sol kanada alınan oyuncu Marlon. Ben bu hayatta bir Marlon tanırım o da dünyaca ünlü aktör Marlon Brando.” İfadelerini kullandı. Tekelioğlu, uzun süredir deneyim denilerek Newton’la çalışıldığına dikkat çekerek  “ Bana Chelsea’de yardımcı antrenörlük yaptığı dönemden takımla beraber çıktığı bir idman fotoğrafı gösterebilirler mi? “ dedi.

BULAK VE AKÇAY İLE GÖRÜŞÜLMELİ
Tekelioğlu yaşanan süreçte Trabzonlu veya Trabzonsporlu bir teknik adamla yola devam edilmesinin daha uygun olacağını belirterek “ En azından şehrin psikolojisini bilen yerli teknik adamlarla çalışmak bu süreçte daha akılcı olacaktır. Bana göre yönetim Giray Bulak ve Mustafa Reşit Akçay ile oturup görüşmelidir. İkisinden biri teknik adam olarak göreve getirilmesinin daha uygun olacağını düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Tekelioğlu'ndan Trabzonspor'a teknik direktör önerisi!

YETERİNCE AŞAĞILANDIK
Kendisine teklif getirilmesini istemediğini dile getiren Sadi Tekelioğlu  “Hiç bir şekilde bana gelinmesini istemiyorum. Çalıştığımız dönemlerde yeterince hakaret işittik. Yeterince aşağılandık. Orası benim camiamdır. Ama şu süreçte teklif gelmesi durumunda böyle bir şey düşünmüyorum. 21 takımlı ligde Trabzonspor kırmızı çizginin altına düşmüştür. Bu kabul edilebilir bir şey değildir. Trabzonspor ligde buraları hak edecek bir takım değildir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
70 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor