Taraftar Trabzonspor'u yalnız bırakmadı

Trabzonspor taraftarı tribünleri doldurdu.

Taraftar Trabzonspor'u yalnız bırakmadı

Avrupa Ligi’nde AEK karşından avantajlı bir skorla dönen Trabzonspor'u dün akşam oynanan Yeni Malatyaspor karşısında da 30 bin taraftarı izledi.

Trazbzonspor taraftarları bu sezon takımlarını hiç yalnız bırakmayacak gibi gözüküyor... Bu sezon Şenol Güneş Stadı'ndaki ilk resmi maçını Sparta Prag'a karşı veren bordo-mavililer o gün de müthiş bir destek görmüştü. Dün akşam ligde evindeki ilk maçına çıkan Karadeniz Fırtınası'na 30 bin kişinin üzerinde taraftar geldi. Tıklım tıklım dolan stadyumda taraftarlar, dün Kuzey Irak'ta şehit olan askerlerimiz için, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" tezahüratı yaptı. Emine Bulut cinayeti nedeniyle sahaya siyah pankartla çıkıldığı sırada ise tribünde "Anne lütfen ölme..." pankartı açıldı ve "Kadına uzanan eller kırılsın" diye bağırıldı. Yeni Malatya'yı ise 300 kadar taraftar takip etti.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor