Tanju Çolak Trabzonspor'un başarısını bakın neye bağladı

Eski Futbolcu Tanju Çolak’tan Trabzonspor yorumu.

Tanju Çolak Trabzonspor'un başarısını bakın neye bağladı

Eski futbolcu Tanju Çolak, Süper Lig’de lider konumda bulunan ve rakipleriyle puan farkını da oldukça açan Trabzonspor'un başarısını rakiplerinin kötü olmasına bağladı.

Çolak, “Bu sene lider olmalarının en büyük etkeni Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş’ın çok kötü bir sezon geçirmeleri. Buna karşın gerçekten inanılmaz şanslı olmaları. Karşılarındaki büyük rakiplerinin hepsi kötü sezon geçiriyor. Hemen hemen her hafta kendilerine yarıyor. Rakipleriyle aradaki farkı açıyorlar. Trabzonspor, 40 yıl sonra tarihin en rahat şampiyonluklarından birini kazanacak. Şampiyonluğa emin adımlarla giderken, eksik bölgelerini de hızla dolduran kulüp, Visca, Puchacz, Visca, Yusuf Erdoğan, Kouassi’yi transfer ederek sadece bu senenin değil, gelecek senenin de en büyük şampiyonluk adayı. Eksik bölgeleri çıkar çıkmaz dolduruyorlar, özellikle ön alandaki hücum hatları çok kaliteli. Şimdiden hayırlı olsun, şampiyonluk Trabzonspor’a çok yakıştı” ifadelerine yer verdi.

Tanju Çolak Trabzonspor'un başarısını bakın neye bağladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor