Tanju Çolak: Trabzonspor Galatasaray'a yenilmezse...

Tanju Çolak'tan Trabzonspor değerlendirmesi

Tanju Çolak: Trabzonspor Galatasaray'a yenilmezse...

Haber61 Spor Servisi

Eski futbolcu Tanju Çolak, Trabzonspor’un bu yıl şampiyon olacağını düşündüğünü söyledi.

Katıldığı bir programda konuşan Çolak bordo mavilileri değerlendirirken kadronun korunması halinde uzun süre şampiyonluğa oynayacak bir takım olduğu belirtti.

İşte Tanju Çolak’ın değerlendirmeleri;
Trabzonspor kaldığı yerden devam ediyor. İlk dakikalarda Trabzonspor iki net gol kaçırdı. İlk golü atan Nwakaeme müthiş bir oyuncu. Neden oyundan alındığını anlamadım.  Trabzonspor çok rahat pozisyona giriyor. Her bölgede istediği gibi oyunu oynuyor. 90 dakika boyunca oyunu yönlendiren bir Trabzonspor vardı. Kırmızı kart sonrası biraz daha defansif oldu ama defans hiç pozisyon vermedi.  Son 7 hafta kaldı, tam gaz yollarına devam ediyorlar. Birbirlerini seven anlaşan aynı düşünce ve azimde olan bir Trabzonspor var. Trabzonspor İstanbul’da Galatasaray’a mağlup olmazsa bu senenin şampiyonudur. Galatasaray’dan çok daha kolay gol buluyorlar, daha iyi oynuyorlar, geçişleri yapıyorlar. Şampiyonluk kaliteli oyuncularla olur. Ronaldo gitti Real Madrid sıradan oldu. Trabzonspor da öyle kaliteli oyuncular var. Bu kadro korunsun 3-5 yıl şampiyonluğa oynar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler