Tanju Akıncıoğlu: Trabzonspor defalarca hak ettiği şampiyonluğu bu sene söke söke alacak

Trabzonspor eski yöneticisi Tanju Alıncıoğlu, Alanyaspor karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

Tanju Akıncıoğlu: Trabzonspor defalarca hak ettiği şampiyonluğu bu sene söke söke alacak

Haber61 - Haber Servisi / Trabzonspor, Süper Lig’in 26. Haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaştı.

Karşılaşma öncesi Haber61 mikrofonlarına açıklamalar yapan Trabzonspor eski yöneticisi ve haber61 İmtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu “Trabzonspor’un defelarca hak ettiği şampiyonluğu bu sene söke söke alacak” ifadelerini kullandı.

Akıncıoğlu’nun açıklamalarının satır başları şu şekilde;

Türkiye’nin çok iyi futbol oynayan bir takımına karşı ki Trabzonspor’dan sonra mücadeleydi ve Alanya’daydı geçmiş senelerde ki Alanya’da ki Trabzonspor istediğini alamaması biraz tedirginlik veriyordu ama ben maçtan önce 3.golü Edin Visca atacak dedim içime öyle bir his doğdu 3.golü atamadı ama olsun 4 attı Trabzonspor. Trabzonspor gibi forvetleri çok güçlü olan bir takıma karşı Alanyaspor oyunu geriden başlatmayı planlayınca bu hüsranla karşılaştı. Aklımıza bu geliyordu ama böyle bir hata yaparlar mı diye de düşünüyordum ama yaptılar. Çokta iyi oldu bu Trabzonspor için. Trabzonspor çok zorlu bir deplasmandan 4-0 gibi bir galibiyetle ayrıldı. İkinci yarı skoru arttırmak için değil de daha ziyade kendi alanında karşıladı güzel bir maçtı şimdi Trabzon’a huzur içerisinde dönebileceğiz, mutlu bir şekilde dönebileceğiz. 3 puan daha aldık haftaya Kayserispor’la kendi sahamızda karşılaşacağız inşallah oradan da bir 3 puan alırız. Abdullah hocamızın dediği gibi 3 puan 3 puan 3 puan bu ligin şampiyonu olmaya gidiyoruz ama henüz matematiksel olarak her şey daha erken. Meşale yakıldı ama daha var yani Fenerbahçe maçını da bir geçelim ondan sonra rakiplerin durumlarını da görelim. Ben Beşiktaş maçından sonra karşılaşmasından sonra bu işin matematiksel olarak da inşallah biteceğini düşünüyorum. 3 puan daha aldık mutlu bir şekilde Trabzon’a dönüyoruz kutlamalarımızı kazasız belasız aşırıya kaçmadan yapalım daha erken sonucunda da yine aşırıya kaçmadan yapalım. Trabzonspor hak ettiği defalarca hak ettiği fakat verilmeyen şampiyonluğunu bu sene söke söke alacak inşallah.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor