Tahkim'den TSli yöneticilere ret!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Trabzonspor yöneticilerinin, Galatasaaray maçının ardından PFDK'dan aldıkları cezalara yaptıkları itirazlarını reddetti.   Yapılan açıklamada şu ifadelere verildi;   PFDK'ca Trabzon Spor A.Ş. idarecisi Coşk

Tahkim'den TSli yöneticilere ret!
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Trabzonspor yöneticilerinin, Galatasaaray maçının ardından PFDK'dan aldıkları cezalara yaptıkları itirazlarını reddetti.

Yapılan açıklamada şu ifadelere verildi;

PFDK'ca Trabzon Spor A.Ş. idarecisi Coşkun Bülbül'e, akredite edilmediği alanda yer almasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle FDT'nin 46/1. maddesi uyarınca ihtar cezası verilmesinde talimata bir aykırılık görülmediği gibi, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle FDT'nin 36/2 ve 35/4. maddeleri uyarınca 25.000.-TL para cezası verilmesinde de sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, itirazın reddine, cezanın onanmasına oybirliği ile (K.2016/90);

Trabzon Spor A.Ş. idarecisi Gökhan Saral'ın, PFDK'nın 03.03.2016 tarihli ve E.2015-2016/757, K.2015-2016/885 sayılı kararına itirazı incelendi. İtirazın süresinde olduğu, gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Yapılan müzakere neticesinde, PFDK'ca Trabzon Spor A.Ş. idarecisi Gökhan Saral'a sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı FDT'nin 38/1-b. maddesi uyarınca 45 gün hak mahrumiyeti ve 30.000.-TL para cezası verilmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından itirazın reddine, cezanın onanmasına oybirliği ile; (K.2016/94) karar verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor