Tahkim'den Okay kararı - Trabzonspor'a kötü haber

Okay'la ilgili UÇK kararı sonrasında Tahkime başvuran Trabzonspor'a kötü haber geldi.

Tahkim'den Okay kararı - Trabzonspor'a kötü haber

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor'dan Celta Vigo'ya transfer olan Okay Yokuşlu ile ilgili olarak Kayserispor'un UÇK'ya yaptığı başvuruyu tahkime taşıyan Trabzonspor'a kötü haber geldi.

Kayserispor, Trabzonspor'dan İspanya'nın Celta Vigo takımına transfer olan Okay Yokuşlu'nun sözleşmesinde bulunan bir başka takıma transfer maddesi gereğince alacağı olduğunu ileri sürerek ödeme talep etmişti. 

Kayserispor'un bu talebi sonrasında Bordo Mavililer Okay'ın fesih hakkını kullandığını ve ödeme yapılmayacağını belirtmişti. Kayserispor konuyu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na taşırken UÇK paranın ödenmesini gerektiği yönünde karar vermişti.

Trabzonspor buna karşılık olarak Tahkim Kurulu'na başvururken Tahkim Kurulu ise dosyayı inceleyerek UÇK'nın kararını onadı.

Bu karar sonrasında Trabzonspor'un Kayaserispor'a ödeme yapması gündeme gelirken Haber61'in edindiği bilgiye göre Trabzonspor Tahkime tekrar başvuru yaparak dosyanın yeniden görülmesini isteyecek.

Tahkim kurulu'nun kararı şöyle;

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Tic. A.Ş.'nin Kayseri Spor Kulübü Derneği ile arasındaki uyuşmazlığa ilişkin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun 19.10.2018 tarih ve E.2018/513 - K.2018/550 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde;

- Duruşma talebinin reddine,

- Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararında usule ve esasa aykırı bir yön bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi kararın onanmasına, oyçokluğu ile,

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor