Tabzonspor'un yabancı millileri neler yaptı?

Trabzonspor Milli maçlar sebebiyle verilen arada 7 oyuncusundan mahrum çalıştı.

Tabzonspor'un yabancı millileri neler yaptı?

Haber61 Spor Servisi

Trabzon Milli takımlara 7 oyuncusunu gönderdi. Peki milli takımda oyuncular neler yaptı?

NİJERYA - OGENYİ ONAZİ

Onazi takımının Seyşeller'i 3-0 yendiği karşılaşmada 90 dakika forma giyerken, aynı takımda Galatasaraylı Onyekuru maçın son 6 dakikasında forma şansı bulabildi.

İRAN - VAHİD AMİRİ / MAJİD HOSSEİNİ

Majid Hosseini İran'ın Özbekistan'la oynadığı müsabakada 63 dakika sahada kalırken, Vahid Amiri süre alamadı. Karşılaşmayı konuk ekip İran 1-0 kazandı.

KOSTA RİKA - ESTEBAN ALVARADO

Trabzonspor'un Kosta Rika'lı file bekçisi Esteban Alvarado milli takımının 2-0 Güney Kore'ye mağlup olduğu karşılaşmada 90 dakika süre aldı.

ÇEK CUMHURİYETİ - FİLİP NOVAK

Çek Cumhuriyeti'nin Ukrayana 2-1 mağlup olduğu karşılaşmada yedek bekleyen Novak, karşılaşmada forma şansı bulamadı.

SLOVAKYA - JURAJ KUCKA

Belki de Trabzonspor'un milli takımlara gönderdiği oyunculardan en iyi performansı gösteren Kucka, Danimarka ile oynanan hazırlık karşılaşamasında 2 asist yaparak takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.Kucka bu maçta 61 dakika forma giyerken Ukrayna ile oynanan karşılaşmada 78 dakika sahada kalabildi. Trabzonspor'un eski futbolcusu Hubocan ise iki maçtada 90 dakika forma giydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler