Süper Ligin yıldızından Nwakaeme itirafı: Şükürler olsun bizim maçta oynamadı

Başakşehir'in yıldızı Caiçara'dan Nwakaeme itirafı geldi.

Süper Ligin yıldızından Nwakaeme itirafı: Şükürler olsun bizim maçta oynamadı

Başakşehir’in Brezilyalı futbolcusu Junior Caiçara, Antalya kampında açıklamalarda bulundu.

Takımdan ayrılan Edin Visca hakkındaki düşüncelerini de aktaran Brezilyalı, “Herkes tarafından net şekilde biliniyor ki, Başakşehir sadece bir oyuncusunu değil, çok büyük bir liderini ve iyi bir oyuncusunu kaybetti. Sadece bizim için değil, Süper Lig’deki en iyi oyuncu diye adlandırabilirim Visca'yı. Biz de büyük bir kan kaybettik ama Serdar takıma katıldı. O da bu potansiyele sahip bir oyuncu. Adapte olması için biraz zaman gerekiyor. Bunu yakaladığı zaman Visca’nın bıraktığı seviyeye ulaşma gayretini sürdürecektir, umarım başaracaktır da. Trabzonspor’a baktığımızda çok şanslı bir takım olduklarını söyleyebilirim. Türkiye’deki en iyi oyuncuyu transfer ettiler, ligde de çok iyi bir grafik sergiliyorlar. Umarım Edin Visca da en iyi performansını sergileyecektir. Kendisine şans diliyorum” diye konuştu.

“Şükürler olsun Nwakaeme, o maçta oynamadı!”
Süper Lig’deki en iyi oyuncuların Nwakaeme ve Visca olduğunu söyleyen Caiçara, Trabzon deplasmanında Nwakaeme’nin sakat olmasından dolayı şanslı olduğunu belirterek, “Trabzonspor deplasmanında oynadığımızda gerçekten şanslıydım. Şükürler olsun ki Trabzonspor maçında ona karşı oynamadım, çok zorluk yaşayabilirdim. çok güçlü oyuncular ve ikisine de bol şans diliyorum. Verdikleri performanstan dolayı bir alkışı hak ediyorlar” dedi..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor