Süper Lig kulübü başkanından flaş açıklama: Şampiyon Trabzonspor olur

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı: "Şampiyon Trabzonspor olur" ifadesini kulandı.

Süper Lig kulübü başkanından flaş açıklama: Şampiyon Trabzonspor olur

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı açıklamalarda bulundu.

Sarı kırmızılı takımın hedefini "Avrupa" olarak belirleyen Gözbaşı, "Şimdi Kayserispor için altın dönem başlıyor. Mevcut kadromuzu 16 yeni transfer ve altyapımızdan yaptığımız dokuz genç takviyesi ile güçlendirdik. Büyük düşünen, birbirine inanan sevgi ve saygı dolu iddialı bir ekip kurduk. Asansör takım devri geride kaldı. Önümüzdeki birkaç yılda idari, sportif, ekonomik ve insan kaynağı anlamında Anadolu'nun Trabzonspor gibi parlayan yıldızı olacağız" dedi.

ŞAMPİYON TRABZONPOR OLUR

Süper Lig'in tek kadın başkanı olan Gözbaşı, yeni sezona yönelik öngörüsüyle ilgili de "Bu sezon şampiyon Trabzonspor olur. Ne Beşiktaş ne Fenerbahçe ne de Galatasaray. Trabzonspor çok istikrarlı ve kadroları çok güçlü. Beşiktaş'ı özel maçta 3-0 yendik. 'Tam kadro çıkmadı' demezler mi, tam kadro olsa da inanın sonuç değişmezdi. Şampiyon (Beşiktaş) sıkıntılı. Ali Koç heyecan duyulan bir takım kurdu, bildiği Pereira'yı getirerek doğruyu yaptı ama Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için bunlar yeterli değil" ifadesini kullandı.

BÖYLE BİRLİK OLMAZ

Kulüpler Birliğinden de çok dertli olan Gözbaşı "Göksel Gümüdağ döneminde güzel şeyler olmuş ama şimdi Kulüpler Birliği Vakfı olarak altı saat toplanıyor, bir türlü sonuca varamıyoruz. Laf çok, icraat yok. Herkes TFF'den, hakemden, kurullardan şikâyet ediyor, çözümü konuşan yok. Böyle birlik olmaz? Daha fenası herkes adalet istiyor ama sadece kendine. Koca adamlar 'şu şu olmasın' diye prensip ortaya koyuyor ama toplantıdan ayrılmadan şikayet ettiği şeyi kendi yapıyor. İşte o an kan beynime sıçrıyor" diye konuştu.

GURUR VERİCİ

On beş ülkede ticari faaliyetleri olan bir iş kadını olarak iddialı söylemlerde bulunan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı "Göreceksiniz gündemi sallayacağız" dedi. Gözbaşı, Yukatel sponsorluğu için de "Kayseri'nin en önemli markasına isim sponsoru olmasının gururunu yaşıyoruz" dedi.

GÖZBAŞI'NDAN İNCİLER

Futbolda şiddete de adaletsizliğe de şikeye de teşviğe de karşıyım. Bunlar oyunu bozar.

Petrescu, Rize maçı öncesi 'Türkiye'de oyun masada oynanıyor yapamayacağım' dedi yol verdik.

Yanlışları konuştuğum için 150 gün ceza aldım. Ne yaptım ben sahada adam mı kovaladım!

Sumudica sürekli haber gönderdi istemedim. Çünkü zor günde parayı tercih etti Arabistan'a gitti.

Hocamız Yalçın Koşukavak ile fikir birliğimiz mevcut, ilmi çalışıyor, analizlere önem veriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler