Süper Lig 1 ve 2. hafta programı belli oldu! İşte Trabzonspor'un maçları

Spor Toto Süper Lig 1 ve 2. hafta programı açıklandı. İşte Trabzonspor'un ilk haftadaki maçlarının programı.

Süper Lig 1 ve 2. hafta programı belli oldu! İşte Trabzonspor'un maçları

Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto Süper Lig 1 ve 2. hafta programını açıkladı. 

Buna göre Trabzonspor ilk hafta karşılaşmasında 5 Ağustos Cuma günü saat 19:15'te deplasmanda İstanbulspor ile 2. hafta 12 Ağustos Cuma günü saat 21:00'de Akyazı Stadında Hatayspor ile karşılaşacak.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Spor Toto Süper Lig'de 1 ve 2. hafta müsabaka programı belli oldu. 5 Ağustos'ta başlayacak Spor Toto Süper Lig'in programları; temsilcilerimizin Avrupa Kupalarındaki muhtemel eleme müsabaka tarihleri de dikkate alınarak şu hususlara göre planlandı:

· 2022-2023 sezonu, son yıllarda olduğu gibi son şampiyon takımın maçıyla açılacaktır. Buna göre; İstanbulspor - Trabzonspor müsabakası 5 Ağustos Cuma günü 19.15'te oynanacaktır.

· UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tur atlaması halinde 3. Eleme Turu müsabakalarını 2 Ağustos Salı ve 9 Ağustos Salı günü oynayacak olan Fenerbahçe'nin Ümraniyespor ile yapacağı 1. hafta karşılaşması Cuma günü saat 21.45 olarak planlanmıştır.

· UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde tur atlamaları halinde 3. Eleme Turu müsabakalarını 4 ve 11 Ağustos tarihlerinde oynayacak Medipol Başakşehir FK ve Konyaspor'un 1. hafta müsabakaları 8 Ağustos Pazartesi günü olarak planlanmıştır.

· Fenerbahçe'nin eleme müsabakalarına UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmesi durumunda 3. Eleme müsabakalarını 4 ve 11 Ağustos tarihlerinde oynayacak olması nedeniyle Spor Toto Süper Lig 1 ve 2. hafta programında değişiklikler yapılacaktır.

· 2 Ağustos'ta yapılacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off Turu kura çekimi sonrası belirlenecek olan tarihlere göre, Şampiyonlar Liginde oynayacak takımlarımızın 2. hafta maç programında değişiklik yapılabilecektir.

· Programda, bakım onarım çalışmaları nedeniyle stat bilgisi boş bırakılmış müsabakaların hangi statlarda oynanacağı daha sonra ilan edilecektir.

Süper Lig 1 ve 2. hafta programı belli oldu! İşte Trabzonspor'un maçları

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler