Sümer: Trabzonspor'da asıl felaket...

Özkan Sümer tespitlerde bulundu

Sümer: Trabzonspor'da asıl felaket...
Trabzonspor camiasının usta ismi, eski teknik direktörü ve başkanlarından Özkan Sümer süreçle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sümer, Trabzonspor'un asıl sorununun yönetilememesi olduğunu belirterek "Bu işin malzemesi bilgidir.  Kulüplerde olsun, kurumlarda olsun başarının değişmez malzemesi bilgidir. Yoksa patoslama gitmeyle olmuyor. Senin adamın benim adamımla hiç olmuyor. İşin adamına şiddetle ihtiyaç var." dedi.

Özkan Sümer " Ne yapmalı kan değişikliği yarar sağlar mı?" sorusuna "Gelecek olan insanlara imkan ortam sağlanmadığı sürece, onları doğru yönetmediğin sürece hiçbir şey değişmez. Neler yapılmasından çok neler yapılmaması gerektiği meselesidir. Biz esasta yapamadıklarımızla değil, yaptıklarımızla battık" ifadelerini kullanarak ilginç bir tespitte bulundu. 

Özkan Sümer Trabzonspor'un sadece takımına ve ekonomisine bakılmasının da yanlış olduğunu ifade ederek " Asıl felaket, Trabzonspor alt yapısını kaybetti. Trabzonspor bir düzelme yaşayacaksa kendi kaynaklarına şiddetle ihtiyaç var. Anlamak istemeyen bir insana da kimse bir şey anlatamaz. Kalkıpta kabullenmeyi de onaylamam ama bir kısım uyarılar ve mesajlar devam etmeli. Takım iyi, kötü demekle iş çözülmez. Trabzonspor'a özgü doğrular için arayış ve anlayış öne çıkmalı" dedi.

Kuzey Ekspres

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler