Şükrü Kuleyin AK Parti'lilerin Trabzonspor’u ziyaretini eleştirdi! 

Şükrü Kuleyin, AK Parti heyetinin Trabzonspor’u ziyareti ile ilgili açıklama yaptı.

Şükrü Kuleyin AK Parti'lilerin Trabzonspor’u ziyaretini eleştirdi! 

Trabzonspor Divan Kurulu Üyesi ve İYİ Parti GİK Üyesi Şükrü Kuleyin, AK Parti heyetinin Beşiktaş maçı öncesi Trabzonspor’u ziyaret etmesini eleştirdi.

Kuleyin “Başarılı Başkan ve yönetimini zor durumda bırakmayın. Şampiyonluğumuza gölge düşürecek hareketlerden kaçının.” dedi.

Kuleyin yaptığı açıklamada, “Başkalarına gerek yok ayağımıza biz kurşun sıkıyoruz. Anlamsız ve gereksiz bir ziyaret önemli bir maç öncesi. Gidin maçtan sonra ziyaret edin kardeşim. Şampiyonluğumuza gölge düşürecek hareketlerden kaçının. Başarılı Başkan ve yönetimini zor durumda bırakmayın. Şimdi bizde yada CHP, Karagümrük maçı öncesi vekilleri toplasak, il başkanı ile kulübü ziyaret etsek ne dersiniz? Trabzonspor siyaset üstüdür. Maç öncesi ve maç sonrası havaalanındaki tablo camiamızın büyüklüğünün ve heyecanının en büyük ispatı iken, yapılan bu ziyaret çok absürt olmuştur. Fırsat kollayan diğer takım taraftarlarının ağzına malzeme olmaya gerek yoktur. Bu konuda herkesi hassas olmaya ve şampiyonluğumuza gölge düşürecek hareketlerden kaçınmaya davet ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Şükrü Kuleyin AK Parti'lilerin Trabzonspor’u ziyaretini eleştirdi! 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor