Suat Arslanboğa'nın Trabzonspor karnesi

Trabzonspor-Gaziantep FK maçı için görevlendirilen Suat Arslanboğa'nın karnesi.

Suat Arslanboğa'nın Trabzonspor karnesi

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 13. Haftasında sahasında Gaziantep FK ile karşılaşacak.

22.11.2021 Pazartesi günü saat 20:00’de oynanacak karşılaşmayı Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa’nın yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Süleyman Özay yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Bahattin Şimşek olacak.

ARSLANBOĞA’NIN TRABZONSPOR KARNESİ

Hakem Suat Arslanboğa Trabzonspor’un bugüne kadar 14 karşılaşmasında görev yaptı. Bordo mavililer bu maçlarda 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Arslanboğa Trabzonspor’un evinde oynadığı 9 karşılaşmada görev yaparken bordo mavililer bu maçlarda 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Arslanboğa Trabzonspor maçlarında 3 kez kırmızı kartına başvururken bunların 1’ini bordo mavili futbolculara 2’sini ise rakip takım futbolcularına çıktı.

Suat Arslanboğa Trabzonspor’un en son ligde 08.03.2021 tarihinde Trabzon’da Alanyaspor ile oynadığı ve 3-1 mağlup olduğu karşılaşmada görev yaptı.

ARSLANBOĞA’NIN GAZİANTEP FK KARNESİ

Suat Arslanboğa Gaziantep FK’nın bugüna kadar 20 maçında görev yaptı. Gaziantep ekibi bu maçlarda 5 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 mağlubiyet elde etti. Arslanboğa, Gaziantep FK’nın deplasmanda oynadığı 9 karşılaşmada görev yaptı. Gaziantep ekibi bu maçlarda 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Arslanboğa, Gaziantep FK maçlarında 4 kez kırmızı kartına başvururken bunların 2’sini Gaziantep FK futbolcularına 2’sini ise rakip takım futbolcularına çıktı. 

Haber61 - Spor Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler