Sosyal medyada forma atışması! Usta'dan yanıt geldi...

Trabzonspor'un forma alan eski yöneticilere teşekkür mesajında ismine yer verilmeyen Muharrem Usta paylaşım yaptı

Sosyal medyada forma atışması! Usta'dan yanıt geldi...

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor resmi siteden bir açıklama yayınlayarak bu sezon formaları için başlatılan #KeşanChallenge kampanyasına ücretlerini nakit ödeyerek forma alıp destek olan eski başkan ve yöneticilere destek olmuştu.

Mesajda eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yer alırken Muharrem Usta'nın olmaması dikkat çekmişti. Bu gelişme üzerine Usta'nın başkanlığındaki yönetimde yer alan ve sonrasında istifa eden Nevzat Aydın, sosyal medyada Usta'ya göndermede bulunarak "'Binlerce forma alıyorum!' diye ortalığı karıştırıp sonra forma almayanlara ne denir, onu da size bırakıyorum sevgili Trabzonspor taraftarları." ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada Usta'ya tepki mesajları artmaya başlarken Usta'dan paylaşım geldi. Eski başkan Usta, forma aldığını belirten paylaşımında "Formaların yarısı Trabzon,diğer yarısı doğu ve güneydoğudaki TS’li öğrencilere dağıtılacak. Trabzondaki okulları Milli Eğitim Müdürlüğü tespit etti. Dağıtım tarihini bekliyoruz. Netleşince çocuklarımız formalarına kavuşacak " dedi.

Usta ayrıca formaların dağıtılacağı okulların listesini de paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler