Sosa'ya yeni formül

Trabzonspor'dan Sosa'ya teklif

Sosa'ya yeni formül

Yaşanan maddi sıkıntılar nedeniyle Onur Kıvrak, Juraj Kucka ve Burak Yılmaz gibi yüksek maliyetli isimlerle yollarını ayıran Fırtına’da, senede 3.2 milyon Euro (21.4 milyon TL) net ücret alan Jose Sosa’nın geleceği merak ediliyordu. Bordo-Mavili yönetim, geçen yılın aksine bu sezon gösterdiği performansla beğeni kazanan ve kaptanlığa yükselmesinin ardından ortaya koyduğu sorumluluk anlayışıyla takdir toplayan Arjantinli yıldız için yeni bir formül üretti.

İndirim istendi

Karadeniz ekibi ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki futbolcu ile pazarlık masasına oturan Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları, Sosa’dan yıllık ücretinde indirime gitmesini istedi. Yönetim, Tangocu’ya “Yıllık ücretini 2.5 milyon Euro’ya (16.7 milyon TL) düşür, 1+1 yıllık yeni sözleşme imzalayalım. Futbol hayatının önemli bir bölümünü burada tamamla” teklifini iletti.

Menaceri Trabzon’a geldi

Türkiye’de mutlu olan Sosa’nın, yönetimin yeni teklifine sıcak baktığı ve her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduğu öğrenildi. Tüm bu gelişmelerin ardından yıldız oyuncunun menaceri de önceki gün Trabzon’a geldi. Başarılı futbolcunun tavrından memnun olan Bordo-Mavili yönetimin, önümüzdeki günlerde Sosa’nın geleceği hakkında daha somut adımlar atacağı kaydedildi.

‘Sorumluluklarımı yerine getiriyorum’

Onur ve Burak’ın takımdan ayrılması sonrasında kaptanlık pazubandını takan Sosa, sakatlığına rağmen devre arası kampında takım arkadaşlarını yalnız bırakmamıştı. Yıldız oyuncu konuyla ilgili olarak da, “Oynamayacak ya da antrenmana çıkamayacak olsam da kaptanlığın sorumluluklarını yerine getirmeye çalışıyorum” demiş ve Trabzonsporlu taraftarların gönlünü kazanmıştı.

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler