Sosa transfer iddialarına yanıt verdi

Sosa maç sonrasında konuştu

Sosa transfer iddialarına yanıt verdi

Trabzonspor'un Arjantinli futbolcusu Jose Sosa maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Sosa "Taraftarlarımıza verdikleri büyük destek için teşekkür ediyoruz. Nerede olursa olsun bize destek veriyorlar. " diyerek taraftara teşekkür ederken Rodallega ile yaşadıkları penaltı tartışmasına ilişkin de "Hugo'yla aramızda küçük bir yanlış anlaşılma oldu. Taraftar orda benim atmamı istedi. Kaçırmak istemezdim tabi. Kazanmak için değil iyi oynamak için sahaya çıktık ve oynadık. " ifadelerini kullandı.

Sosa ayrıca hakkında çıkan ayrılık iddialarına yönelik ise "Geçen yıl çok iyi bir yıl olmadı. Zorluklar yaşadım. Kendimi gösteremedim. Başkanımız ve hocamızla sürekli görüştük. Onların bana güvenini yerine getirmeye çalışıyorum. Bu yıl işimi en iyi şekilde yapmak için konsantre olmuş durumdayım. Geçmişi değil geleceği düşünmemiz gerekiyor." şeklinde yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor