Sosa Trabzonspor'a gelecek mi?

Transferde arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un gündeminde Sosa düşmüyor.

Sosa Trabzonspor'a gelecek mi?
Trabzonspor transfer sezonunun sonu yaklaşırken girişimler hızlandırdı. Bordo-mavili ekibin transfer listesinin tepesinde Jose Sosa bulunuyor.

Lige Konyaspor galibiyeti ile başlayan deplasmanda Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Trabzospor’da transfer arayışları hız kesmiyor.

Bir dönem Beşiktaş forması giyen ardından Milan’a transfer olan Sosa konusunda başkan Muharrem Usta’nın Milan kulübü ile anlaştığı iddia edildi.

Milan yönetiminin oyuncuya seni önümüzdeki sezon oynatmayı düşünmüyoruz açıklaması bu transferde Trabzonspor’un elini güçlendirirken oyuncunun bordo mavili takıma gelmeye çok sıcak bakmadığı ve  Milan kulübünün Trabzonspor’a gitmesi yönünde ısrarcı olduğu oyuncunun nasıl bir karar vereceği merak konusu.

Seria A takımlarından Milan’da geçtiğimiz sezon 18 maçta görev yapan oyuncu bu karşılaşmalarda golle tanışamazken 3 asistlik performans sergileyerek 1242 dakika görev yaptı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler