Sosa'nın menajerinden flaş transfer açıklaması!

Sosa'nın menajeri Fabio Bilardo'dan transfer açıklaması geldi.

Sosa'nın menajerinden flaş transfer açıklaması!
Uzun süredir Trabzonspor'un gündeminde olan, ancak bugün Fenerbahçe'nin de devreye girdiğinden bahsedilen Jose Sosa için Arjantinli futbolcunun menajeri Fabio Bilardo, Ajansspor'a açıklama yaptı. 

Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Bilardo, "Ne biz ne de Milan resmi bir teklife sahibiz. Şu anda Fenerbahçe, Milan'da. Yetkililerle konuşuyorlar. Şu an itibariyle kulüplerin resmen kontağa geçmesini beklemek zorundayız. Daha önce de söylediğim gibi Sosa'nın niyeti Milan'da kalmaktan yana. Fakat resmi teklifi aldıktan sonra kendisiyle oturup konuşacağım. Şu anda resmi hiçbir şey yok" dedi. 

"Türk kulüpleri Sosa'ya yıllık 4 milyon Euro mu önerdi? sorusuna Bilardo, "Resmi olmayan biçimde bize, yıllık 4 milyon Euro ödeyebileceklerini söylediler. Fakat resmi herhangi bir teklif getirmediler şu ana kadar" cevabını verdi.

Bilardo, "Ben de iş resmiyete dönüşünceye kadar bu tekliflere bir cevap vermeyeceğim. Ben sadece masada duran teklif kağıdına inanırım. Şu anda bir varsayımdan ibaret" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler